Home ЕНЕРГИЈА ГЛОБАЛНА АГЕНДА

ГЛОБАЛНА АГЕНДА

Ново! СВЕТСКИ ЕНЕРГЕТСКИ ФОКУС Годишен извештај 2017

Светскиот енергетски фокус е официјално годишна публикација на Светскиот енергетски совет. Во изданието од 2017 година се вклучени интервјуа и статии од директорите, министрите...

СВЕТСКИ ЕНЕРГЕТСКИ ФОКУС: Ново издание за октомври 2017!

Светскиот енергетски фокус е нашето месечно списание кое се обидува да ја збогати глобалната дебата за некои од најголемите предизвици на нашето време. Секој месец...

Ново партнерство за изградба на мостови помеѓу претприемачите и енергетските лидери

Светскиот совет за енергетика и Германската агенција за енергија (ДЕНА) ги здружија силите за создавање на глобалната глобална платформа за прославување и промовирање на...
- Advertisement -