ВИДЕО

video

Реџеп Тајип Ердоган, претседател на Турција / Ден 1, Светски енергетски конгрес

Реџеп Тајип Ердоган, претседател на Турција, обраќање на Светскиот енергетски конгрес 2016 година

Ново! СВЕТСКИ ЕНЕРГЕТСКИ ФОКУС Годишен извештај 2017

Светскиот енергетски фокус е официјално годишна публикација на Светскиот енергетски совет. Во изданието од 2017 година се вклучени интервјуа и статии од директорите, министрите...
- Advertisement -