ВИДЕО

Ново! СВЕТСКИ ЕНЕРГЕТСКИ ФОКУС Годишен извештај 2017

Светскиот енергетски фокус е официјално годишна публикација на Светскиот енергетски совет. Во изданието од 2017 година се вклучени интервјуа и статии од директорите, министрите...
video

Реџеп Тајип Ердоган, претседател на Турција / Ден 1, Светски енергетски конгрес

Реџеп Тајип Ердоган, претседател на Турција, обраќање на Светскиот енергетски конгрес 2016 година
video

Специјално обраќање: Бан Ки-мун / Светски енергетски конгрес Истанбул

Специјално видео обраќање на Бан Ки Мун, Генерален Секретар на Обединетите нации, САД
video

Одржливост на европските пазари за гас / Светски енергетски конгрес во Истанбул

Одржливост на европските пазари за гас Додека глобалниот природен гас е единственото горивото со значителни изгледи за раст, европските изгледи се рамни и обликувани со...
video

Енергетскиот свет пред пресвртница – WEC го поддржува UNSE4ALL

Енергетскиот свет пред пресвртница - WEC го поддржува UNSE4ALL
video

Финансирање на енергетска инфраструктура од Светскиот енергетски совет

Светскиот енергетски совет соработува со водачите за енергија и финансии за да ги идентификува клучните предизвици и препораки за финансирање на енергетска инфраструктура. Проектот е...
video

Европско усогласување на пазарот на електрична енергија / Светски енергетски конгрес во Истанбул

Европска усогласеност на пазарот на електрична енергија и улогата на дизајнот на пазарот Денес електричната енергија произведена од обновливите извори на енергија е еден од...
- Advertisement -