ВИДЕО

video

Европско усогласување на пазарот на електрична енергија / Светски енергетски конгрес во Истанбул

Европска усогласеност на пазарот на електрична енергија и улогата на дизајнот на пазарот Денес електричната енергија произведена од обновливите извори на енергија е еден од...

Ново! СВЕТСКИ ЕНЕРГЕТСКИ ФОКУС Годишен извештај 2017

Светскиот енергетски фокус е официјално годишна публикација на Светскиот енергетски совет. Во изданието од 2017 година се вклучени интервјуа и статии од директорите, министрите...
video

Владимир Путин, претседател, Влада на Русија / Ден 1, Светски енергетски конгрес

Владимир Путин, претседател на Русија, обраќање на Светскиот енергетски конгрес 2016 година
video

Реџеп Тајип Ердоган, претседател на Турција / Ден 1, Светски енергетски конгрес

Реџеп Тајип Ердоган, претседател на Турција, обраќање на Светскиот енергетски конгрес 2016 година
video

Финансирање на енергетска инфраструктура од Светскиот енергетски совет

Светскиот енергетски совет соработува со водачите за енергија и финансии за да ги идентификува клучните предизвици и препораки за финансирање на енергетска инфраструктура. Проектот е...
- Advertisement -