ВИДЕО

video

Одржливост на европските пазари за гас / Светски енергетски конгрес во Истанбул

Одржливост на европските пазари за гас Додека глобалниот природен гас е единственото горивото со значителни изгледи за раст, европските изгледи се рамни и обликувани со...
video

Европско усогласување на пазарот на електрична енергија / Светски енергетски конгрес во Истанбул

Европска усогласеност на пазарот на електрична енергија и улогата на дизајнот на пазарот Денес електричната енергија произведена од обновливите извори на енергија е еден од...
video

Специјално обраќање: Бан Ки-мун / Светски енергетски конгрес Истанбул

Специјално видео обраќање на Бан Ки Мун, Генерален Секретар на Обединетите нации, САД
video

Финансирање на енергетска инфраструктура од Светскиот енергетски совет

Светскиот енергетски совет соработува со водачите за енергија и финансии за да ги идентификува клучните предизвици и препораки за финансирање на енергетска инфраструктура. Проектот е...
video

Енергетскиот свет пред пресвртница – WEC го поддржува UNSE4ALL

Енергетскиот свет пред пресвртница - WEC го поддржува UNSE4ALL
video

Владимир Путин, претседател, Влада на Русија / Ден 1, Светски енергетски конгрес

Владимир Путин, претседател на Русија, обраќање на Светскиот енергетски конгрес 2016 година
- Advertisement -