Светски енергетски конгрес, кој се одржува од 1924 година, е глобален настан на Светскиот енергетски совет, кој овозможува дијалог меѓу министрите, извршни директори и експерти во индустријата за критичните случувања во енергетскиот сектор. Како главен енергетски собир во светот,...
Големата транзиција и иднината на енергетскиот бизнис Овој настан е само со покана - за повеќе информации, контактирајте info@wec.mk Светскиот самит на енергетските лидери е ексклузивен настан на високо ниво, кој го организираат Владата на Португалија и Светскиот совет за енергија,...
- Advertisement -